Terug naar overzicht

Coronavirus: wat kan ik met het nazorgportaal?

Over deze vraag

Door het Coronavirus (COVID-19) worden de afspraken op de poliklinieken van de brandwondencentra zoveel mogelijk telefonisch of via beeldbellen georganiseerd. Het nazorgportaal (Quli) is een middel wat hiervoor kan worden ingezet. Het kan ook zijn dat jouw afspraak wordt verplaatst naar een later moment. 

Antwoord door: Gaby Wildenbos

Brandwondenzorg Nederland

Het brandwondencentrum in het Rode Kruis Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis werken sindskort met het nazorgportaal. Jouw account in het nazorgportaal krijg je via 'Quli'. Quli is een persoonlijke gezondheidsomgeving website. Quli kan worden ingezet om contact met jou te onderhouden (via berichten). Er kan ook een beeldbel afspraak worden gemaakt als dat nodig is. Door het coronavirus starten de brandwondencentra van het Rode Kruis Ziekenhuis en het Maasstad ziekenhuis zo snel mogelijk met het gebruik van berichten sturen en beeldbellen via Quli. 

Hoe krijgt het brandwondencentrum contact met jou via Quli?

Dit gaat via een aantal stappen:

1) Een medewerker van het brandwondencentrum belt jou om te vragen of je Quli wilt gebruiken. Wil je een Quli account?* Vul dan het formulier in:

Formulier van het brandwondencentrum in het Maasstad Ziekenhuis

Formulier van het brandwondencentrum in het Rode Kruis Ziekenhuis

2) De medewerker van het brandwondencentrum controleert jouw gegevens. Deze medewerker maakt een nazorgportaal account voor je aan in Quli.

3) Je krijgt een e-mail van Quli, met instructies hoe je kunt inloggen. 

4) Als je bent ingelogd, heb je een Quli account. Jouw zorgverleners uit het brandwondencentrum zijn automatisch contactpersoon van jou.

Berichten sturen en beeldbellen 

Je kunt een zorgverlener een bericht sturen als hij of zij een contactpersoon is van jou in Quli. Een zorgverlener kan jou dan ook een bericht sturen. 

Beeldbellen via Quli kan via de tegel 'Quli communicatie'. Je krijgt hiervoor instructies van jouw zorgverlener hoe je dit kunt gebruiken. Ook kun je deze handleiding 'Beeldbellen met Quli' lezen. 

---------------------------------------------------------------------------

Ben je onder behandeling van het brandwondencentrum in het Martini Ziekenhuis in Groningen? Zij werken nog niet met het nazorgportaal. Via een medewerker heb je instructies gekregen over wat je kunt doen als je een polibezoek of controle afspraak gepland had staan. Volg deze instructies op. 

 

Stel je vraag over het Nazorgportaal

Let op! Stel hier geen medische vragen. De vraag komt niet bij een zorgverlener terecht. Voor medische vragen kun je inloggen bij Quli en daar een bericht sturen.

{{ errors.first("field_30") }}
{{ errors.first("field_10") }}
{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("privacy") }}